Welkom bij ColisPharma

ColisPharma, uw Belgische online apotheek en parafarmacie, biedt een breed gamma aan farmaceutische en parafarmaceutische producten om aan uw verwachtingen op het gebied van welzijn en gezondheid te voldoen.

Alle aangeboden assortimenten zijn door onze apothekers geselecteerd op basis van hun doeltreffendheid en gebruiksveiligheid. Daarom vindt u op ColisPharma alleen echte producten van officiële distributienetwerken. Als u vragen of zorgen hebt over uw gezondheid, staat ons team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u te helpen oplossingen te vinden.

Onze apotheek

Wij zijn gevestigd in het zuiden van de provincie Namen, in Olloy-sur-Viroin, niet ver van de Franse grens. Ons team, dat altijd voor u klaarstaat, bestaat uit drie apothekers, een farmaceutisch-technisch medewerker en een informaticus. Dankzij deze structuur kunnen wij u steeds optimaal adviseren en onze online apotheek dagelijks bijwerken.

Alle informatie over onze apotheek vindt u op onze website:: openingstijden, aangeboden diensten, onze geschiedenis, ...

Onze online apotheek

Onze winkel wordt dagelijks bijgewerkt om u het laatste nieuws en aanbiedingen op seizoensproducten aan te bieden. Om op de hoogte te blijven van de activiteiten van ColisPharma, kunt u zich abonneren op onze newsletter, onze Facebook-pagina liken, u abonneren op onze Instagram en u abonneren op ons YouTube-kanaal! U kunt exclusieve coupon codes ontvangen voor elke sociale media!

Ons doel via deze online winkel is om u te voorzien van kwaliteitsapotheek en parafarmaceutische producten tegen de beste prijzen in heel België, Frankrijk en de rest van Europa. Alle informatie over de leveringen vindt u HIER.

Wij wensen u een aangenaam bezoek.

Het ColisPharma-team