Op ColisPharma heeft u de keuze uit verschillende veilige betaalmethodes om uw aankoop te betalen:

  • Mastercard
  • Visa
  • CB
  • PayPal
  • Bancontact
  • Sofort
  • iDEAL
  • Overboeking

Kies zelf de meest geschikte betaalmethode!

Beveiligde betaling met Wordline (voorheen Ingenico)

MastercardVisaCBBancontactSofortiDEAL

Wordline biedt beveiligde online betalingen aan

Kaartnummers worden op geen enkel moment gelezen noch opgeslagen op onze servers. Ze worden gecodeerd door Ingenico, zodat u zeker bent van de hoogste betalingsveiligheid. Ingenico is een van de belangrijkste Belgische en Europese aanbieders van betaaldiensten. Dit bedrijf is via gecertificeerde platformen verbonden met de banken en kan zo betaalmethodes verwerken via thuisbankieren, internetbankieren of via creditcards en Bancontact/iDEAL.

Opmerking voor creditcards:
Hou er rekening mee dat het bedrag onmiddellijk na de transactie van uw creditcard wordt gehaald.

Opmerking voor Bancontact/iDEAL:
Bij betaling met Bancontact/iDEAL maakt u gebruik van het systeem van uw bankinstelling. Daarom moet u bij uw bank over een beveiligde online toegang voor internetbankieren beschikken.

Beveiligde betaling met PayPal

Paypal

PayPal biedt beveiligde online betalingen aan

Er wordt een link gemaakt met de betaalserver van PayPal, die de verschillende stappen van de transactie verzorgt volgens een protocol van beveiligde uitwisselingen die de informatie coderen (SSL: Secure Socket Layer).

Betaling met overboeking

Overboeking

Nadat u op onderstaande knop heeft geklikt om uw bestelling te valideren, boekt u het bedrag op uw bestelbevestiging (dat u via e-mail ontving) over op volgende bankrekening:

IBAN: BE54 7320 1672 7497
BIC: CREGBEBB

Overboekingen zijn ten gunste van:

Pharmacie Molitor-Meirlaen SRL
Rue Jean Chot, 72
5670 Olloy-sur-Viroin
België

Vergeet in het betalingskenmerk niet de referentie van uw bestelling in te vullen, zodat deze sneller verwerkt wordt. Dit betalingskenmerk vindt u in de bevestigingsmail die u ontving of in de bijlage ervan. We verzenden uw pakket na ontvangst van de betaling op onze bankrekening.

Let op: Indien we de betaling niet binnen de maand na validatie van de bestelling hebben ontvangen, wordt elke bestelling met de betaalmethode ‘overboeking’ geannuleerd.